Massage

Massage arbejdes med bestemte dele af din  krop fx ryggen, nakken og skuldrene for at fjerne og forebygge smerte. Her arbejdes der dybt i hele din krops muskler og væv mobiliseres.

Ryg og nakke smerter
Massage Hot Stone

Hot Stone Massage

Massage smelter din indre kulde, smerter og stress – lad din krop føres af sine sanser. Varme sten massage vil bringe en ny dimension til din fysiske og mentale velvære. Stenene fører energi til dit muskelvæv og massagen giver dig en dejlig total afslapning.

Gravid Massage

Gravidmassage løsner op for spændingerne i din lænd, ryg, skulder og nakke. Du forkæles først med et velduftende fodbad og får ny energi til dine ben og fødder. Du kan modtage gravidmassage fra 12. uge og helt frem til din fødsels termin.

fra 12 uge til termin
baby behandling

Børne Massage

Der arbejdes med bestemte dele af dit barns krop fx ryggen, nakken og skuldrene for at fjerne og forebygge smerte. Her arbejdes der dybt i hele dit barns krops muskler og væv mobiliseres. Første behandling sættes 30 minuter extra på.

Zoneterapi

Hver reflexzone er forbundet med et organ og der tilhørende meridian, når der bliver trykket på refelkszonen, bliver blokeringen løsnet, så energien atter kan flyde rundt i kroppen igen. Behandling anbefales 4-8 gange ved: Stress, Fordøjelsesproblemer, Menstruationssmerter, Astma/allergi.

zoneterapi
imod søvnproblemer

Kranio Sakral Terapi

Forgår med bløde tryk på dit kranie, ryg og korsben. Hjernevæske, Cerebrospiralvæsken skaber en puls rund i kroppen. Hvis du blive udsat for stress eller slag, opstår der blokeringer. Behandling er godt for migræne, piskesmæld, tinitus, koncentrationsbesvær og stress.

Akupunktur

Der benyttes en moderne hurtigt virkende form for akupunktur. Anbefales ved øjn problemer, smerter og gigt. Behandling anbefales i 4-5 dage i træk derved opnås den optimale effekt.

nåler på smertepunkter
Healingmetode

Healing

Healings bagrunden ligger i den ur gamle mayatradition. Der arbejdes med aura, chakra, fortid, nutid og fremtid. virker på alle energiniveauer: det fysiske, det følelsesmæssige, det mentale og det spirituelle og at kan være med til at regenerere ubalancer, lige fra fysiske smerter til ondt i sjælen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Menu