De fleste metafysike hændelser, som er omtalt i bibelen giver alle æren til Helligånden for de mirakuløse hændelser. På dette seminar vil du blive uddannet i at, arbejde og lege med de 9 gaver fra den Helligånden.

Du vil lære at forankre de gaver som du er mest i resonans med og lære, hvordan du observerer gaverne hos andre, og hjælpe andre til at finde deres gaver. Du vil have erfaret 6 eller flere, af de 9 gaver, ved slutningen af dette. healing, viden og visdom, profetier, visioner, tro, mirakler, dømmekraft, tungetale og dets fortolkning.

Bemærk: Det er ikke et kursus i religion.

Healing

Lær forskellige teknikker og bevægelser, som arbejder med den Hellige Ånd, for at forandre og oplade sytemet. Dette inkluderer håndspålæggelse, langdistance healing, spirituel opladning og kraft-healing.

Viden og visdom

Forbered dig selv på at modtage information og svar i en form, baseret på at bruge guddommelige forbindelser i gammeldags forstand. Du vil arbejde med sjælekontakt og adgang til fremtiden, samt lære at forberede sig til visdom og braiding information.

Profetier og visioner

Lær hvad profetier er og ikke er. Oplev på første hånd de stadier, der er nødvendige for at modtage visioner og profetier. Fatte de hemmelige stadier i fremtiden, for at fuldende de foreliggende stadiers nøjagtighed.

Tro og mirakler

Mirakler er vor fødselsret. Kombiner din tro med energierne fra helligånden og se eller vær et mirakel. Evnen til at udrette mirakler er “caught not taught”

Dømmekraft

Der kræves et bestemt stadie af vibration for at kunne skelne mellem sand og falsk ånd. Lær, hvad der skal til for at hæve din vibration til dette stadie.

Kontakt